Мила Кръстева

Скъпи колеги от творческата лаборатория CART Lab.,
На форума "Наука", който се проведе в Хисар на 5 - 6 февруари 2015 г., бе представен проекта "От идеята за историята към националното, космополитното и глобалното: преписите и преправките на "История славянобългарска" на Паисий Хилендарски и културноидентификационните модеи на XVIII - XXI век" (www.paissiada.com). Създатели на проекта са учени, докторанти и студенти от Филологическия факултет и от творческата лаборатория CART Lab. при Пловдивския университет. Уверено твърдя, че без CART Lab. нямаше да постигнем този академичен успех, който за нас е безценен. Благодаря сърдечно на всички вас, които работите с ум, дух и сърце! И давате всичко от себе си, за да предадем заедно нататък изконното в българската духовност и култура! Благодаря на д-р Атанас Терзийски! Благодаря на студента Иван Иванов! Хубаво е, че ви има!

Галина Илиева

Благодарности за екипа на C.lab за перфектно организираната поддръжка на LMS!

Таня Янкова

Вече многократно получавам помощ и съдействие от д-р Атанас Терзийски. Благодаря за знанията и уменията му и за готовността му да ги споделя! Благодаря на него и на целия му екип за услугите, които поддържат!

Мила Кръстева

Д-р Атанас Терзийски е перфектен професионалист, етичен колега, сърцат българин. Колеги, нека да подкрепим усилията на д-р Терзийски и неговия екип, защото без техния професионализъм и подкрепа в нашите професионални дела, нашите тясно специализирани начинания ще останат анахронични в представите и академичните си домогвания. Защото глобализираният ХХІ век изисква от нас не просто за знаем, а - да знаем много! Онова, което ние не знаем, те го знаят, те го могат, те ще ни помогнат да го узнаем и осъзнаем. Да подкрепим перфекционизма на екипа на д-р Атанас Терзийски. Те трябва да продължат да работят, защото го могат блестящо!

Меглена Златкова

Cart Lab и колегите, които правят този екип са чудесни професионалисти и най-вече сърцати хора с откривателски и експериментаторски дух, които не само поемат нови предизвикателства, но създават условия и за нас да откриваме и използваме нови информационнни услуги. Исказвам специални благодарности на Атанас Терзийски, който предостави възможност на мен и колегите от целия Философско-исторически факултет да създаваме курсове в moodle, да създадем нов сайт на факултета. Пожелавам успех и се надявам на още много ползотворни поводи за сътрудничество!

Пламен Чипев

Благодарение на високия професионализъм и висока колегиалност на д-р Атанас Терзийски за кратко време успях напълно (надявам се :)) да опозная мудъл-платформата и да проиграя целия цикъл от записване на студенти подобрения в курса; организиране на тестови и курсови задачи - перфектна обратна връзка и пр и пр. Мога да кажа, че поддържаната от него платформа е високофункционална и надежна (0-загубено време за прекъсвания, крашове или техн. поддръжки). Искам да му благодаря лично, както и на целия екип на CART Lab. и да им пожелая нови успехи през новата година и разбира се радост и здраве!

Веселин Кметов

Не бих могъл да изброя случаите в които съм се обръщал за помощ и съм получавал МНОГОКРАТНО съдействие от д-р Терзийски. Искренно съм благодарен и изпитвам уважение към експертността и всеотдайността на Терзийски и хората около него. Без информационната обезпеченост и интернет свързаност (в чиято сигурност сме се убедили) нашата ежедневна академична работа би се сринала. Поздавявам CART Lab. и всички които допринасят за успеха й.

Иван Чалъков

CART Lab. и нейният екип са един от стълбовете на информационната система на университета в Пловдив и свързаните с него научно-изследователски и приложни инициативи, какъвто е и нашият Офис за технологичен трансфер. Безупречен професионализъм, отзивчивост и винаги на висотата на най-новите постижение в компютърните мрежи и надстроявящите се върху тях услуги. Благодарим за помощта и съдействието - да са живи и здрави, да се надяваме и ние да можем да им помагаме. Съединението прави силата!

Деяна Георгиева

Моите адмирации и благодарности към екипа създал и поддържащ услугите на CART Lab. Активно и безпроблемно използвам една голяма част от тях като net.students, net.mail, eduroam, хостинга на web.uni-plovdiv.bg и др. Моите впечатления са, че всички предлагани услуги са с високо качество, осигуряващо комфорт и сигурност на потребителя при работа с тях. Още веднъж изказвам поздравления към екипа и пожелание да запазят и за в бъдеще ентусиазма и професионализма си.

Кирил Симитчиев

Бих искал да започна моето становище с благодарност към екипа поддържащ услугите на CART Lab. Като потребител активно (практически всекидневно) ползвам moodle, eduroam, хостинга на web.uni-plovdiv.bg, пощата @uni-plovdiv.net и вече трудно бих могъл да си представя ежедневието си без тези услуги. Моите наблюдения показват, че технически неизправности възникват сравнително рядко, като след подаване на сигнал от потребителя те мигновенно биват отстранявани. Много добро впечатление ми прави факта, че когато потърся помощ за хардуеърен или софтуеърен проблем не се налага да викам дълго неволята - помощта от екипа на CART Lab идва бързо!

Иван Иванов

За мен лично като студент, услугите на CART Lab са от голямо значение за образованието ми. Средата за електронни курсове подържана от лабораторията ми позволява спокойно в уюта на дома си да преглеждам лекционен материал, да решавам тестове и да се упражнявам по съответната дисциплина. Освен това електронната поща net.Mail ми позволява защитено да комуникирам с моите преподаватели, без да получавам излишни писма от различни сайтове. С услугата net.Web пък съхранявам личните си документи, като реферати и курсови работи, така че да са ми достъпни винаги и от всяко място. Благодаря на колегите от CART Lab за усилията които полагат, за да оптимизират обучението и научните изследвания!

Златка Червенкова

Изключително се радвам, че открих ресурсите, които предлага екипът от компютърни ентусиасти към лабораторията. Отдавна имаше нужда от такъв център в ПУ и както преподавателите, така и студентите се радваме на възможностите, които новостите в образователните технологии предлагат. Сърдечно благодаря на Атанас Терзийски за непрекъснатия съпорт!

Димитър Бечев

Моята професионална страница (web.uni-plovdiv.bg/bechev) и сайтът на електронното списание ZooNotes (www.zoonotes.bio.uni-plovdiv.bg)  са създадени и хостват върху ресурси на лабораторията. Неотдавна бяха прехвърлени на виртуален хост към същата. Не сме имали проблеми. Благодаря на Атанас Терзийски, който от различни точки в България и Европа винаги ни е оказвал съдействие. Предвиждаме пускане на специализиран сайт за студенти биолози с електронна библиотека и оптимизиране на информацията в портала nature (http://nature.uni-plovdiv.bg). За да стане нещо добро, се иска всеотдайност и можене. Екипът го прави и ни дава възможност да се развиваме и да предизвикваме студентите да се развиват. При акредитация искат: присъствие в Интенет. Тези хора ни дават възможност за това. При комерсиализирането на всичко около нас, мисля, че те работят за идеи!

Тодорка Димитрова

Беше ни предоставена възможност за лесно, удобно и бързо създаване на уеб-страница на Международната конференция на младите учени - Пловдив'2013, както и за перманентното добавяне и корегиране на информация. Страницата е лесно достъпна както от страната, така и от чужбина. Имаше възможност за online регистрация на участниците. Изказвам благодарност на Атанас Терзийски за безкористно оказаната помощ и съдействие, както и на Стефка Начкова за упоритата ежедневна работа, творчески подход и висока отговорност. Ето тук може да видите резултата: http://icys2013.uni-plovdiv.net

Васил Делчев

Сървърът, който използвам за теоретичните изчисления на GAMESS-US работи отлично. Параметрите му са оптимални за моите изследователски задачи и мисля, че в бъдеще може да се използва успешно дори от моята докторантка, която също провежда изчисления с този софтуер.

Showing 15 results.
Items per Page 50
of 1
Feedback Form
Благодарим ви за отделеното време и попълването на тази форма. По този начин ни насърчавате да продължим заедно напред. (Анонимни мнения не се публикуват)
This field is mandatory.
This field is mandatory.
This field is mandatory.
Text to Identify